Knus en dromerig interieur voor het najaar

Voor de najaar/wintercollectie ga ik voor een dromerig en knus interieur gebaseerd op de natuur. Nog nooit heb ik het zo belangrijk gevonden om de natuur terug te laten komen in je woning. Ik kom zelf uit een dorp met een prachtige natuur, maar ook hier zie je helaas steeds meer grote  gebouwen uit de grond komen..

 

Natuurlijke look

De natuur creëert rust in het hoofd (in ieder geval bij mij) en dit is in ons drukke dagelijkse leven toch wel heel belangrijk. Natuurlijke materialen zoals touw, jute, bamboe en wol zullen hierbij helpen. Naast dat deze materialen voor rust zorgen zijn ze ook lief voor het milieu.

De basis voor een ‘natuurlijk’ interieur is het gebruik van lichte basiskleuren. Lichte meubels, muren en plafond. Dit geeft naast een rustige look ook een ruimtelijk gevoel. Deze zag je vast al aankomen maar voor deze stijl heb je echt wel planten nodig! In mijn blog ‘planten in een kleinere woning’ lees je hoe je deze het beste kan verzorgen en welke het makkelijkste zijn. Ben je echt geen planten mens? Koop dan kunstvarianten om toch de gewenste look te creëren. Om de knusse winterlook te creëren zijn sfeerlampjes heel belangrijk. Geen grote lampen, maar denk bijvoorbeeld aan een lichtketting of een lampje ergens in een hoek. Verder heb je natuurlijk een lekkere dikke plaid nodig en heel veel zachte kussentjes!

 

Warme knusse kleuren

Probeer de kleuren van je woonaccessoires te matchen met je natuurlijke basis. Voor het najaar heb ik de volgende kleuren bedacht die volgens mij perfect hierbij passen:

 

  

Warme en gezellige kleuren die helemaal thuis passen in jouw op de natuur gebaseerde huisje.

 

Urban jungle x boho chique

De visie voor de najaarscollectie is niet zomaar ontstaan. Na het opdoen van veel inspiratie heb ik dit gebaseerd op de volgende stijlen die helemaal hip zijn: de urban jungle met veel groene tinten, planten en dierenprintjes en de boho chique look waarbij veel zachte kleuren en natuurlijke materialen worden gebruikt. Deze beide stijlen kunnen gecombineerd worden met de warme unieke kleuren van nu voor een gezellige wintersfeer!

 

Ik hoop dat jullie net zo veel zin krijgen in het creëeren van een gezellige, knusse winterlook als ik!

 

Liefs, 

 

Britt

© 2019 - 2020 Young Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel