Over mij

Leuk dat je benieuwd bent naar mijn verhaal! Mijn naam is Britt Rutten en ik ben deze webshop begonnen met een passie voor lifestyle items. Het volgen van trends in deze categorie is iets dat ik al jaren graag doe. Ik vind het mooi om te zien hoe (vooral) jonge mensen hier inspiratie uit halen en een eigen stijl mee creëren waar ze zich prettig bij voelen. Daarnaast hou ik van gezelligheid en gezelligheid creëren. In mijn eigen huis, maar ook bij anderen thuis. In fijne sferen leef je toch het lekkerste!

Ik merkte dat mijn vriendinnen en ik overal spulletjes vandaan toverden om dit voor elkaar te krijgen. Toen bedacht ik me dat het leuk zou zijn als er een plek zou zijn waar je inspiratie, tips en de perfecte woonaccessoires kan vinden. Niet standaard maar uniek, met een wisselend assortiment en pagina’s waardoor er altijd wat nieuws te vinden is! Toen ontstond Young Home Deco.

Met Young Home Deco wil ik een plek aanbieden waar onder andere jonge vrouwen geïnspireerd raken waardoor ze hun woning helemaal naar hun smaak kunnen aankleden. Het belangrijkste vind ik dat jij je thuis voelt. Een plek waar je daarnaast ook trots op kan zijn en waar je met een tevreden gevoel iedere dag weer binnen kan lopen.

Ik probeer een uniek assortiment aan te bieden en jou steeds weer te verrassen met leuke items. Trendy maar toch betaalbaar zodat je ieder seizoen je kamer/ appartement/ huisje weer kan opleuken! Om je te inspireren hou ik een ‘inspiratiepagina’ bij waar ik mijn producten op verschillende manieren combineer. Daarnaast wordt er een blog bijgehouden met tips en tricks! Ik sta graag dicht bij jullie en daarom zijn ook al jullie tips en verzoeken van harte welkom! 

 

-Get inspired and have fun with it!

Liefs,

Britt

 

© 2019 - 2020 Young Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel